Otel Bilekliği, nedir? Neden Kullanılır?

  • 05 Eylul 2022 17:52
  • 0

Müşterilerin koluna taktığı bu renkli bantlar, etkinlik ve konser gibi organizasyonlarda ayırt ediciliği sağlıyor. Bunun yanı sıra müşteri hiyerarşisini belirleyerek, kimin hangi özelliklerden yararlanabileceğini gösteriyor. Örneğin havuz, açık büfe ve oyun alanları gibi yerlerde giriş, çıkışları otomatik olarak kontrol altına alabiliyor.

Oteller ülkemiz ticaretine ve turizmine katkıda bulunan işletmelerden biridir.

Ülkemizin yazlık kentlerinde kurulan oteller, müşterilerine en iyi hizmeti vermek için çabalamaktadır. Oteller arasında da doğal bir rekabet olduğu için en iyi hizmeti sağlayanlar tercih sebebi olmaktadır.

Bu nedenle oteller için ufak ayrıntılar bile önemlidir. Otel kol bandı da bu ufak ayrıntılardan biridir.


Müşterilerin koluna taktığı bu renkli bantlar, etkinlik ve konser gibi organizasyonlarda ayırt ediciliği sağlıyor. Bunun yanı sıra müşteri hiyerarşisini belirleyerek, kimin hangi özelliklerden yararlanabileceğini gösteriyor. Örneğin havuz, açık büfe ve oyun alanları gibi yerlerde giriş, çıkışları otomatik olarak kontrol altına alabiliyor. Dayanıklı kumaş, saten yada plastikten imal edilen bantlar oldukça uzun ömürlü olduğu için uzun yıllar sorunsuz kullanılabiliyor. Ayrıca otel kol bandı basıma uygundur. Yani üzerine renk, firma ismi, logo ve kullanıcısının ismi yazılarak oldukça işlevsel bir araca dönüştürülebiliyor.

Böylece barkod basımı ile kart otel içerisinde para yerine geçer. Para kullanmadan alışveriş yapma imkanı da doğar. Bant üzerindeki barkodu geçişlerde okutmak suretiyle hızlı alışveriş sağlayabiliyor. Ön ödemeli para yükleyerek her alışverişten hesaptan düşme özelliği bulunuyor. Otel kol bandı, otel içerisinde güvenliği sağlayan en önemli unsurlardan biri de olabiliyor. Kolunda bant bulunmayan kişilerin takibi yapılarak, endişeyi ortadan kaldırabiliyor. Siz de uygun fiyatlardan toplu bant siparişi vermek için bize ulaşabilirsiniz.

otel bilekliği

Sonraki

Otel Kol Bandının Faydaları Nelerdir?

Yorum Yapın

(Paylaşılmayacaktır)

"Fruit Product" was added to wishlist

-->